Kontorfellesskap

 VIL DU BLI EN DEL AV VÅRT KONTORFELLESSKAP I TROMSØ SENTRUM?

Fellesareal kontorfellesskap
Fellesareal

I vårt kontorfellesskap i Storgata 132,  er vi nå 8 bedrifter som er samlet under samme tak. Inngang til kontorene er fra gateplan i Storgata.

Dette fellesskapet har vist seg som en god løsning for bedrifter med en til fem ansatte. Kontorene har høy standard og er moderne innredet.

Det er mye triveligere, og ikke minst rimeligere å være i et fellesskap i stede for å sitte alene på et kontor uten sosial omgang med andre gjennom hele dagen.

Artic Room lyslykt
Møterom med plass til 75 personer

En annen stor fordel med fellesskapet er at «vi drar veksler på hverandre». Totalt er vårt nettverk formidabelt og dersom vi ikke kan løste oppgaver internt er det alltid noen som «kjenner noen» som kan. Også markedsmessig er denne fordelen uvurderlig.

Alle funksjonene en trenger i et moderne kontor inkludert i husleie, som vask, strøm, internett og alarm. Vi har to møterom. Et med plass til 75 personer og et med plass til ca. 15 personer. Se mer info om møterom på www.arcticroom.no.

Alle lokalene er koblet opp mot nytt ventilasjonsanlegg som gir god og frisk luft gjennom en lang arbeidsdag.

Konferanserom
Møterom med plass til ca 20 personer

Det eneste hver enkelt bedrift trenger å ta med er en egne bærbar PC som kobles opp mot felles nett og skriver.  Kontorene er ferdig møblert.

Dersom du vil være en del av vårt fellesskap kan du ta kontakt for informasjon om ledig lokale akkurat nå.

Hvis du synes dette høres spennende ut tar du kontakt på telefon 901 11771. Alternativt sender du en epost til gisle@idemainvest.no.