Selskapslokale- the Arctic Room

Lokalene

Når mennesker vil møtes!Artic room2

The Arctic Room finner du på gateplan i Storgata 132 i Tromsø. Inngang direkte fra gata. Parkering finner du rett utenfor lokalene og bussen stopper ved inngangsdøren.

Lokalene passer perfekt for konfirmasjon, bryllup, bursdagsfeiring, minnestund og kurs/konferanser m.m..

Totalt areal er på 210 m2. Det er plass til ca.75 personer i hovedsalen. I tillegg er det et eget møterom som har 20 sitteplasser.

Lokalene er moderne innredet og inneholder i tillegg til salene, kjøkken, to toalett og bad med dusj. Det er satt av egen plass for dans og musikk.

Det er mulig å leie tilgang til internett, projektor, PC og musikkanlegg med god lydkvalitet. Logg deg inn på din egen Spotify eller Wimpkonto og du har din egen favorittmusikk i lokalene. PA-anlegg kan også leies hvis du har bruk for det.

Kjøkken, dekketøy og matArtic Romm5 u ramme

Kjøkkenet er komplett utstyret med dekketøy til 78 personer. Her finner du også steamer (oppvaskmaskin), kaffetraktere, komfyr og to kjøleskap. Den ene kombinert med fryseskap. Kjøkkenet er ikke bygd som et storhuskjøkken og maten må derfor tilberedes andre steder før de bringes til lokalene. Det er en komfyr på kjøkkenet slik at du kan holde maten varm.

Omtrent alle våre kunder velger å bestille mat hos en av byens cateringsfirmaer. Dersom du trenger en anbefaling på gode leverandører i Tromsø bør du snakke med oss. Vi vet hvem som lager den beste maten og hvem som gir deg den laveste prisen.

Vi kan ordne alt!

Hvis du ønsker det kan vi også levere en «komplett pakke» til ditt arrangement. Da tar vi oss av pynting av lokalene, servering og vask etterpå. Du velger selv hvilken mat som skal leveres og til hvilken pris. Vi skreddersyr ditt arrangement og det eneste du trenger å tenke på er å sette opp et budsjett pr. deltaker. Og invitere noen gjester selvsagt! Les mer om vår All inclusive her.

Budsjett og handlelisteArtic Room over

Som en service for våre kunder har vi lagd en Handleliste for ditt arrangement i Excel som du får ved kontraktsinngåelse. Denne er ferdig utfylt med alt du trenger til ditt selskap og det eneste du behøver å gjøre er å sette inn antall personer. Regnearket beregner alle dine kostnader automatisk. Send regnearket til din printer og du har en praktisk handleliste som du kan bruke når du skal gjøre dine innkjøp. Enklere blir det ikke!

Kontakt og priser

Her på vår hjemmeside kan du se bilder av lokalene. Her finner du også våre priser. Ønsker du en komplett pakke så lager vi dette i fellesskap innenfor den rammen du setter.

Sjekk også vår Facebookside. Her har tidligere leietakere skrevet om sine erfaringer med lokalene.

Ta kontakt på telefon 901 11771 eller epost booking@arcticroom.no så kan vi avtale tidspunkt for visning av lokalene.